رد شدن به محتوای اصلی

استعفای علی مطهری از ریاست کمیته تحقیق و تفحص مخابرات

استعفای علی مطهری از ریاست کمیته تحقیق و تفحص مخابرات

12 بهمن 1388 - موبنا- منشی دوم کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: استعفای علی مطهری از ریاست کمیته تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات پذیرفته شد.

شریف حسینی در گفت‌وگو با خبرنگارسازمان خبری موبنا با اشاره به اینکه روز گذشته جلسه ای برای بررسی دلایل استعفاء علی مطهری در کمیسیون صنایع و معادن مجلس برگزار شد، اظهار اشت: در این جلسه اعضا با استعفاء مطهری از ریاست کمیته تحقیق و تفحص موافقت کردند.
وی افزود: با رای گیری اعضا آقای قاضی‌پور جایگزین آقای مطهری و به عنوان رییس کمیته تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات ایران انتخاب شد.

حسینی تصریح کرد: علی مطهری در ادامه کار به عنوان یکی از اعضای کمیته به فعالیت خود ادامه می دهد.

وی افزود: در شرایط فعلی کمیته در مراحل پایانی کار و جمع بندی نهایی قراردارد و به طور قطع تا دو ماه آینده گزارش نهایی از عملکرد شرکت مخابرات را ارائه می کند.

چندی پیش علی مطهری از سمت ریاست در این کمیته استعفا داد و مشغله‌های کاری را دلیل این استعفا عنوان کرد.

به گزارش موبنا طرح تحقیق و تفحص از شرکت مخابرات نیمه اول دی ماه سال 87 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. اعضای این کمیته را هیاتی 11 نفره از کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تشکیل می‌دهند.

هزینه وجوه خارج از شمول در اختیار مدیران، نحوه عملکرد مرکز تحقیقات مخابرات ایران، بررسی نحوه قیمت تمام شده خدمات تلفن ثابت و همراه و همچنین نحوه اجرای مناقصات و مزایده‌های چهار سال گذشته این شرکت و نحوه پرداخت حقوق پیمانکاران پروژه‌‌ها از جمله موارد مطرح شده در کمیته تحقیق و تفحص از شرکت مخابرات ایران است.

ابهامات درباره افزایش قیمت پیامک تلفن همراه بدون مصوبه و سایر طرح‌های مخابراتی طبق قانون برنامه چهارم، تاخیر در اجرای پروژه ظرفیت‌سازی شش میلیون خط تلفن همراه، شفاف‌سازی صورت‌های مالی و تعیین دقیق بازدهی سهام و چگونگی انتقال دارایی‌های شرکت‌های زیرمجموعه مخابرات از دیگر مواردی است که در این طرح به آن اشاره شده است.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

پرستاران مهربان و دلسوز، نغمه خوش زندگی دوباره هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

کوشش برای تندرستی همگانی، یکی از مهمترین کارهای دیوانسالاران است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی گرفتار شدن در روزمرگی، بلای خاموش عرصه بهداشت و درمان است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی پزشک، نماد ادب و امید است و چه فرهمندی بالاتر از این... فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی تاریخ گواه آن است که حماقت، نادانی و بازیگوشی، دشمنان مهم تندرستی بوده اند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی آدمهای هوشمند، تندرستی را در زندگی و رفتاری خردمندانه و آگاهانه می یابند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

سخن استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

در زندگی نادان، سرانجام یک گره، هزاران گره باز نشدنی است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی ارمغان کُرنش در برابر نادان، سختی دو چندان است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی چه بسیار آدمیان نادانی که مهربانی شایستگان را بر نمی تابند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی شمشیر نادان هایی که در برابر خردمندان می ایستند، خودسری است و خودستایی. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نادان، همیشه از آز و فزون خواهی خویش، خسته است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

بخشی از بعُد سوم (آرمان نامه ارد بزرگ) فر گرد *برآزندگان *

- فرگر د برآزندگان (( زندگی چیست نمی دانم من من فقط میدانم زندگی سهم من از بودنم است )) (* شاعر: مهدی مقدسی *) دراین بخش از فرگرد های ارد بزرگ در فرگرد برازندگان اولین سوالی که دراولین قدم , فکر را مشغول میکند , این خواهد بود که "برآزندگان " چه کسانی , ممکن است باشند. از دیدگاه من برآزندگان افرادی هستند که در صحنه ی زندگی سازنده ومهیا کننده ی زندگی بهتر برای مردم می باشند . میهن پرستی هنر برآزندگان نیست که آرمان آنان است . ارد بزرگ این گروه شامل : بزرگان : اندیشمندان ، کاشفان ومخترعین ، و استادان وعُلمای هرگونه دانش علم وپیشه وصنعت ..... می باشند و اینگونه افراد نیز چون فرگرد "مردان وزنان کهن" انسان هائی از میان خود ما هستند تفاوت" برآزندگان " این است که اینان در زندگی خود چه به فقر باشد چه به ثروت , هرگز هیچ چیز را مانع یادگیری خود نمی دانند و بسیار نیز کنجکاوند این گروه همواره دانشی بیشتر از یک یا دودانش را در زندگی خود دنبال می کنند علاقمندی های متنوعی دارند ، بموقع وبی موقع از هر گونه تفریحاتی که در آن شور و انرژی وجودداشته باشد یا بگونه ای کنجکاوی وهی