رد شدن به محتوای اصلی

انتقاد ابداع‌كننده‌ي تلفن‌همراه از پيچيده شدن اين دستگاه

ابداع‌كننده تلفن همراه براي نخستين بار پس از گذشت بيش از سه دهه از انجام نخستين مكالمه بي‌سيم، در سخناني با انتقاد از پيچيده شدن تلفن همراه، خواستار بازگشت اين دستگاه به شكل اوليه شد.

به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مارتين كوپر، محقق سابق موتورولا، در يك كنفرانس خصوصي در مادريد اسپانيا اظهار كرد: وقتي شما دستگاه جهاني مي‌سازيد كه همه كاري براي مردم انجام مي‌دهد، هيچ كاري را خوب انجام نخواهد داد.

كوپر كه اكنون 80 ساله است، در شيكاگو به دنيا آمد و مهندس سرپرست تيم موتورولا بود كه تلفن همراه دستي را ساخت و نخستين تماس بي‌سيم را از گوشه خيابان شلوغي در منهتن در سوم ماه آوريل 1973 انجام داد.

به گفته وي، نخستين مدل تلفن همراه بيش از يك كيلو وزن داشته و تنها به مدت 20 دقيقه قبل از تمام شدن باتري مي‌شد با آن صحبت كرد كه كافي بود، زيرا نمي‌شد اين دستگاه را به مدت طولاني نگه داشت.

مبدع تلفن همراه معتقد است: آنچه كه ما با تلفن همراه انجام داديم ايجاد يك تحول بود؛ قبل از اينكه تلفن همراه وجود داشته باشد با يك مكان تماس گرفته مي‌شد اما اكنون با يك شخص تماس مي گيريم.

به گفته كوپر، از زمان انجام گرفتن نخستين مكالمه بي‌سيم، محبوبيت تلفن همراه افزايش يافته و در مقايسه با 300 هزار نفر در سال 1984 اكنون بيش از چهار ميليارد نفر يك دستگاه تلفن همراه دارند.

گفتني است كوپر و همسرش آرلن هريس كه شريك تجاري وي نيز محسوب مي‌شود پيش از اين تصميم گرفتند تلفن همراهي را با همان سادگي تلفن‌هاي همراه اوليه مجددا بسازند و جيترباگ را عرضه كردند كه تلفن‌ همراهي بدون دوربين، پخش موسيقي يا مروگر وب و مناسب صحبت كردن و گوش دادن است.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

پرستاران مهربان و دلسوز، نغمه خوش زندگی دوباره هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

کوشش برای تندرستی همگانی، یکی از مهمترین کارهای دیوانسالاران است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی گرفتار شدن در روزمرگی، بلای خاموش عرصه بهداشت و درمان است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی پزشک، نماد ادب و امید است و چه فرهمندی بالاتر از این... فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی تاریخ گواه آن است که حماقت، نادانی و بازیگوشی، دشمنان مهم تندرستی بوده اند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی آدمهای هوشمند، تندرستی را در زندگی و رفتاری خردمندانه و آگاهانه می یابند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

سخن استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

در زندگی نادان، سرانجام یک گره، هزاران گره باز نشدنی است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی ارمغان کُرنش در برابر نادان، سختی دو چندان است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی چه بسیار آدمیان نادانی که مهربانی شایستگان را بر نمی تابند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی شمشیر نادان هایی که در برابر خردمندان می ایستند، خودسری است و خودستایی. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نادان، همیشه از آز و فزون خواهی خویش، خسته است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

بخشی از بعُد سوم (آرمان نامه ارد بزرگ) فر گرد *برآزندگان *

- فرگر د برآزندگان (( زندگی چیست نمی دانم من من فقط میدانم زندگی سهم من از بودنم است )) (* شاعر: مهدی مقدسی *) دراین بخش از فرگرد های ارد بزرگ در فرگرد برازندگان اولین سوالی که دراولین قدم , فکر را مشغول میکند , این خواهد بود که "برآزندگان " چه کسانی , ممکن است باشند. از دیدگاه من برآزندگان افرادی هستند که در صحنه ی زندگی سازنده ومهیا کننده ی زندگی بهتر برای مردم می باشند . میهن پرستی هنر برآزندگان نیست که آرمان آنان است . ارد بزرگ این گروه شامل : بزرگان : اندیشمندان ، کاشفان ومخترعین ، و استادان وعُلمای هرگونه دانش علم وپیشه وصنعت ..... می باشند و اینگونه افراد نیز چون فرگرد "مردان وزنان کهن" انسان هائی از میان خود ما هستند تفاوت" برآزندگان " این است که اینان در زندگی خود چه به فقر باشد چه به ثروت , هرگز هیچ چیز را مانع یادگیری خود نمی دانند و بسیار نیز کنجکاوند این گروه همواره دانشی بیشتر از یک یا دودانش را در زندگی خود دنبال می کنند علاقمندی های متنوعی دارند ، بموقع وبی موقع از هر گونه تفریحاتی که در آن شور و انرژی وجودداشته باشد یا بگونه ای کنجکاوی وهی